SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING:

OPTIMALE CELVERNIEUWING TOT IN DE DIEPERE HUIDLAGEN!

Heb je last van een oneffen huidstructuur, grove poriën, (acne)littekens, hyperpigmentatie, striemen, fijne lijntjes en rimpeltjes? SkinPen Medische Microneedling is dé oplossing! Geschikt voor iedereen, ongeacht huidtype, huidskleur, specifieke indicaties, en het hele jaar door!

WAT DOET DE SKINPEN PRECIES?

SkinPen vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade en met minimale hersteltijd. Het is ’s werelds eerste door de FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem. Met de Medische CE klasse 2A-markering en een ISO-certificaat voldoet SkinPen aan de hoogste normen.

In tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen kan de naalddiepte van SkinPen worden ingesteld, waardoor deze nooit dieper of oppervlakkiger gaat dan aangegeven. De naalden behouden gedurende de hele behandeling dezelfde hoge kwaliteit, scherpte, en hardheid. Dit resulteert in maximale resultaten met minimale hersteltijd. Niet voor niets is ook Victoria Beckham een grote fan van de SkinPen-behandeling!

Skinpen Collagen Induction

Dit is CIT
(collageen inductie therapie), eenvoudig uitgelegd in enkele stappen:

  1. Gecontroleerde wondjes creëren in de huid met steriele naalden.
  2. De huid gaat in de herstelfase en produceert collageen en elastine.
  3. De huid gaat automatisch in een genezingsproces en het wondje herstelt volgens embryonale wondgenezing, zonder littekenweefsel.
skinpen leyla
skinpen leyla

WAT TE DOEN BIJ GROVE PORIËN?

Zeg vaarwel tegen grove poriën! SkinPen zorgt voor een stralende, egale huid, vermindert hyperpigmentatie, laat littekens verdwijnen en geeft de huid opnieuw volume. Fijne lijntjes en rimpels vervagen. Ja, SkinPen werkt écht op ALLES tegelijk!

HOE VERLOOPT EEN SKINPEN BEHANDELING?

Een goed voorbereide huid is essentieel! Daarom reinigen wij jouw huid volgens het LEVA protocol met de beste producten, voordat we met de behandeling beginnen.

Na de behandeling stimuleren we, indien gewenst en afhankelijk van de te behandelen indicatie, de celvernieuwing met onze fantastische LED-therapie. Hierdoor krijgt de huid een enorme boost, met gestimuleerde bloedsomloop en vrijkomende zuurstof voor optimale resultaten.

We werken uiterst hygiënisch en plaatsen een steriel verpakte sleeve en kopstuk op de SkinPen. Met zeer kleine en steriele vibrerende naalden ontstaan er 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid. Het natuurlijke herstelproces wordt diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine worden aangemaakt.

De huid is steviger, voller, en de teint is egaler, frisser en stralender. Microneedling is zeer effectief en zorgt daarom voor zichtbare resultaten!

Skin care woman healthy beauty skin portrait