Esthetiek

Op een natuurlijke en elegante manier oud worden.

Dat is waar mijn instituut voor staat.

Hiervoor werk ik met verschillende esthetische behandelingen van gelaat en lichaam. Steeds met de allernieuwste apparatuur en technieken op vlak van huidverbetering en verjonging.

Iedere klant is uniek en dat zijn ook de behandelingen. Ontdek hieronder onze behandelingen:
– Medische peeling
– Microneedling
– Skinpen Collagen Induction
– Radiofrequentie
– LPG endermolift
– SKIN booster
– SRR safe skin rejuvenation
– Plasma ooglift
– SHR super hair removal
– HIFU face & body
– EMSON sculpt
EMSON SCULPT

Vet verbranden en spieren opbouwen, het kan met de revolutionaire EMSON behandeling. In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn. De EMSculpt is de allernieuwste behandeling op het gebied van bodycontouring. De EMSculpt werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.


Tijdens één sessie verbrandt het tegelijkertijd lichaamsvet en bouwt en stimuleert het spieren. We voeren behandelingen uit op een niet-invasieve manier, we krijgen een lift van de billen, verhogen hun stevigheid, verbeteren de spieren, slanken de taille af en vormen de buik. Het is een ideale oplossing voor slanke mensen die een atletisch figuur willen hebben.

ems sculpt
DE VOORDELEN:

– Geen downtime, je kunt direct weer aan de slag
– Geen verdoving nodig
– Voor iedereen die verbetering in de spiermassa en afname van vet wil
– Eén behandeling staat gelijk aan 20.000 squats of sit-ups
– Niet pijnlijk
– FDA goedgekeurd

Kuur 1

EMSON SCULPT
 • Ideaal voor slanke mensen die hun lichaamscontouring willen verbeteren en hun metabolimse een boost willen geven.
 • 4 - 6 behandelingen in een periode van 14 dagen.

EMsON SCULPT

Kuur 2

EMSON SCULPT
 • Je lichaam weer in vorm krijgen na een zwangerschap, moeilijke periode, na spierverlies, om de zin in sporten terug te krijgen enz…. dan is deze kuur ideaal
 • 8 behandelingen in een periode van 4 weken -10%

EMsON SCULPT

Kuur 3

EMSON SCULPT

 • Je lichaam
  volledig
  updaten
 • 10 behandelingen in een periode van 6 weken -15%

EMsON SCULPT

Binnen een maand kun je het behandeltraject al afronden, afhankelijk van de kuurvorm. Je ziet niet direct na de eerste behandeling al resultaat, dit duurt ongeveer 8 weken. Na 3 maanden is het resultaat optimaal. Wil je het resultaat behouden? Dan raden we je aan om 2 tot 4 keer per jaar 1 of 2 onderhoudsbehandelingen te plannen.

MEDISCHE PEELING

Onze medische peelings  zijn veilig, efficiënt en zijn aangenaam tijdens en na de behandeling.   Het is een huidvernieuwende procedure die we hierbij gecontroleerd stimuleren. Een 2-tal weken na de peeling  voelt zachter en jonger aan. Een chemische peeling kunnen we op verschillende diepten uitvoeren (licht, medium of diep), afhankelijk van de diepte van de huidschade.. Dit is een non-invasieve behandeling met snel resultaat. Deze zijn geschikt voor hyperpigmentatie, huidveroudering, acne, couperose, rosacea, striae, rimpels en andere huidonvolkomenheden.

Duur 60 – 75   Prijs 110€

 

MICRONEEDLING - DERMATUDE

MicroNeedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. Minuscule naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar triggeren de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Duur 60 Prijs 125€

 

SKINPEN COLLAGEN INDUCTION

De eerste en enige medische micro-needling.

De top van alle micro-needlings …!

Hij is fantastisch en werd uitvoerig uitgetest en onderzocht door mezelf. Deze kon niet missen in het instituut en is niet te vergelijken met onze bestaande micro-needling therapieën. Deze leveren ook een mooi resultaat, maar de SKINPEN is een volledig vernieuwde technologie die een hele stap verder gaat en dubbel zoveel meer resultaat geeft. Ik leg het jullie even uit.
De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens, huidverjonging en verbetering. Alle nodige en bestaande attesten hebben we hierover mogen inkijken.

Skinpen Collagen Induction

De SkinPen is geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren en dit komt door hun speciaal ontwikkelde behandelkop! En dat voel en zie je!
De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Hoe werkt de skinpen?

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.
Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt.
De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.
Medische micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

skinpen leyla

 SkinPen Collageen Inductietherapie

Kan voor vele indicaties worden ingezet:

• (Acné) littekens
• Fijne lijntjes
• Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
• Doffe huid
• Grove huidstructuur
• Vergrote poriën
• Verslapte huid

skinpen leyla

Na De Behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Prijs
195€/beurt producten inbegrepen
175€/beurt bij een kuur van 3 beurten en producten inbegrepen na elke behandeling
165€/beurt bij een kuur van 6 beurten en producten inbegrepen na elke behandeling

RADIOFREQUENTIE

Radiofrequentie is een behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur. De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt. Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor een aanmaak van collageen. Collageen is de bouwstof van de huid. De huid wordt steviger en compacter.

Effecten Radiofrequentie behandeling op lichaam en gezicht:

 • strakkere contouren     
 • stevigere huid     
 • minder lijntjes en rimpels
 • fijnere poriën
 • tegen acne

Duur 75  Prijs 115€

LPG Endermolift

80% meer natuurlijk Hyaluronzuur, 46% meer natuurlijke elastine, 98 % meer helderheid, 21% minder rimpels, 23% meer stevigheid.
De enige techniek die op een natuurlijke wijze de fibroblast stimuleert om de productie van EIGEN collageen, elastin en hyaluronzuur te bevorderen. Verbetert huidstructuur in de diepte, is geschikt zowel mannen als vrouwen. Zonder pijn, op een natuurlijke manier, zonder agressie en zonder neveneffecten.
De nieuwe gemotoriseerde behandelkop zorgt voor ultieme weefsel stimulatie, lift, afslanken, verbeteren van contouren en anti-age resultaat.

Duur 75 prijs 95€

 

 

SKIN BOOSTER - NEOFOUND

Of ‘stempel-behandeling’ is een voedende behandeling
voor de huid die speciaal is ontwikkeld om de huid langdurig te hydrateren
en de kwaliteit van de huid te verbeteren. Een intensieve hydratatie van
binnenuit, langdurige verbetering van de huidkwaliteit en een frisse
uitstraling, Ik adviseer een kuur van 2 behandelingen waarna het resultaat een
6-tal maanden zichtbaar blijft.

Een doffe huid wordt weer stralend en fris. Fijne lijntjes
worden verzacht. De huidstructuur wordt fijner. De huid zal beter vocht vast
kunnen houden waardoor deze jonger en voller zal ogen. De huid krijgt een gezonde
uitstraling. De behandeling helpt om het huidverouderingsproces te vertragen

Duur 60-75 prijs 155€

 

 

 

Safe Skin RejuventatioN

Door middel van gefilterd licht kunnen we de fibroblastenweefsels, elastine en collageen in onze huid stimuleren.

De structuur van de huid wordt hierdoor strakker en fijne lijntjes en rimpels verdwijnen. De huid ziet er terug fris en stralend uit! Ook op specifieke huidproblemen zoals acné, hyperpigmentatie, littekens, couperose en rosacea geeft SSR een oplossing. Zelfs na enkele behandelingen heeft de huid haar mooie teint terug! De voordelen van een volledige kuur kunnen tot één jaar zichtbaar blijven!

Duur 75 – 90 prijs 150€ 

 

PLASMA OOGLIFT

Deze behandeling is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, het verminderen van littekens of verminderen van overtollig huid. Plasma zorgt voor een liftend effect en is dus ook toepasbaar in andere zones waaronder de hals en de kaaklijn. Wenst u meer info over deze behandeling, vraag naar een vrijblijvend consult.

Duur en prijs op aanvraag via consult plasma (125€ <> 175€)

  

SHR Super Hair Removal

Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Daarom is deze behandeling uitermate geschikt voor dunnere en lichtere haren. Ook kan deze methode veilig worden ingezet voor de behandeling van donkere huidtypes. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 85 procent. U krijgt een gladde huid, die voor lange tijd verlost is van ongewenste haargroei.

 

PRIJZEN

 • Bovenlip / kin of  wangen 30€
 • Gelaat volledig (zijkanten wangen, bovenlip en kin) 60€
 • Oksels 35€ 
 • Bikinilijn zijkanten 40€
 • Bikinilijn zijkanten doorlopend 55€
 • Bikini volledig voorkant 60€
 • Bikini volledig voor- en achterkant 95€
 • Rug volledig 125€
 • Bovenarmen of onderarmen 55€
 • Billen 55€
 • Bovenbenen 155€
 • Onderbenen 130€
 • Benen volledig 275€

EPILATIES TIJDENS DE BEHANDELING

 • Wenkbrauwen +5€
 • Bovenlip +5€
 • Kleuren wenkbrauwen +12€
 • Kleuren wimpers + 12€
 • Kleuren wenkbrauwen + wimpers +20€